Food

Du sparer tid
Du sparer penge
Du forebygger tab
du overholder lovgivningSelvfølgelig har du styr på egenkontrollen i virksomheden. Men er du opmærksom på, hvor mange ressourcer du bruger på at indsamle de nødvendige data? Det tager kostbar tid at måle manuelt i tilberedningsovne, kølerum, pakkerum og kølebiler, og det tager tid at reagere på alarmer – også når de viser sig at være falske. Derudover skal du måske dokumentere hændelsen.


Temperaturmåling


Dine temperaturer er ALTID overvågede og løsningen reagerer med alarmer eller event flows, FØR noget går galt og noget evt. skal destrueres.

Centrale data


Alle registreringer, hændelser og data fra din produktion gemmes i skyen hos Microsoft og du har altid adgang til dem via vores rapportsystem.

Nem udskrivning


Alle data er lagret centralt, så man nemt kan printe rapporter til f.eks. fødevarestyrelsen – vælg periode og benyt de tilpassede rapporter.

Nem udvidelse


Løsningen kan nemt udvides med f.eks. integration til digital egenkontrol, nye alarmer eller blot nye tilpassede kontroller på f.eks. mobile enheder.
skræddersyet til jeres behov


Den helt enkle løsning
Det tager os kun nogle få dage at montere en skræddersyet løsning til din produktion. Når sensorerne er på plads, får I ikke bare en alarm, når varmegraden i ovnen bliver for høj: I samarbejde med jer definerer vi et spænd af alarmer, så I kan reagere rettidigt og mest hensigtsmæssigt.
Måske er det din medarbejder, der får den første melding om en beskeden temperaturstigning og dig selv der får en alarm på mobilen, hvis situationen bliver kritisk. I sidste instans skal en ekstern leverandør måske have alarmen direkte?
ingen opstartsomkostninger


Et overskueligt abonnement
Overvågning af f.eks. et par ovne, et par nedkølingsstationer og et kølerum koster typisk 3-4.000 kr. om måneden uden opstartsomkostninger. Omregner du det til arbejdstimer, bliver det ret tydeligt, at investeringen er rentabel i langt de fleste fødevarevirksomheder. Vi kommer med alt det nødvendige udstyr og foretager opsætning, test m.m. og du betaler først, når vi går i luften.
Dokumentation
Alle data er tilgængelige 24/7/365, så du hurtigt kan bevise, at tingene er i orden. Når Fødevarestyrelsen kommer på besøg, eller du i anden sammenhæng får brug for dokumentation, er det bare at trykke et par gange på skærmen for at printe en fyldestgørende rapport.

Sådan fungerer det

Enkel opsætning


Vores løsninger er ekstremt pålidelige og kan registrere selv ganske små temperaturændringer. Vil I gøre det endnu nemmere for jer selv, kan vi f.eks. sætte en dørkontakt på kølerummet. Så kan systemet selv tjekke, om en varmestigning skyldes en åben dør – og hvis det er tilfældet, kan den evt. lukke automatisk med en motorarm. Det kan spare jer for mange køreture uden for arbejdstid.

Intuitivt dashboard


Løsningen er nem at administrere: I kan selv sætte min/max temperaturer og tilføje alarmer eller trække rapporter via det overskuelige dashboard, som I altid har adgang til over internettet. Dashboardet findes også i en tilpasset mobil udgave, så personalet f.eks. nemt kan indtaste produktionsnumre og hændelsestekster, starte/stoppe målinger m.m.

Avancerede sensorer


Produktionssensorerne er kabelførte kvalitetsenheder, fremstillet af rustfrit stål og evt. med gevind, så de f.eks. kan skrues direkte på procesovnen. Vi importerer den avancerede elektronik fra Tyskland og vores system understøtter over 3000 forskellige certificerede sensorer. Alle sensorer er selvkalibrerende og med livstidssupport. Vi kan også levere WiFi opkoblede sensorer som en del af løsningen.

Trådløse sensorer i kølebil


Køreturen i kølebilen er ofte kritisk, når det gælder egenkontrol. Med SIM-opkoblede sensorer på kasserne får du både realtids GPS-lokation og alarmer, så du effektivt kan forebygge uheld – og data registreringer er stadig samlet ét sted. Dermed er dine produkter overvåget hele vejen til kunden og du kan nemt dokumentere din kvalitet.Det siger kunderne


“Med Cloudpro Xense Food har vi fået en løsning, der sikrer, at vi altid opbevarer vores fødevarer ved de helt korrekte temperaturer. Vel at mærke helt automatisk, hvilket frigør tid hos vores personale.”

Asger Johansen


Cool Cow Company“Aldrig før har vi fået så let adgang til rapporter og et komplet overblik. Xense Food har virkelig været et yderst værdifuldt bekendtskab, som vi kun kan anbefale vores kollegaer i fødevarebranchen.”

Karoline Jacobsen


Food Consulting ApS
Interesseret i en demo?


3 simple trin til en automatisk egenkontrol
Kontakt os på +45 5240 0088 eller send os en besked og få en uforpligtende demo inden du beslutter dig.


[colibri_contact_form use_shortcode_style=”0″ shortcode=”JTVCY29udGFjdC1mb3JtLTclMjBpZCUzRCUyMjIzOTUlMjIlMjB0aXRsZSUzRCUyMlhlbnNlJTIwRm9vZCUyMiU1RA==”]


Læs mere om vores
privatlivspolitik.